top of page

- Inge Torsjø,

Oslo kommune

Latter og julestemning i lange baner!

Vi er veldig takknemlig for det du viste oss, vi koste oss masse!

- Tanya Alsaker,

Vinmonopolet

Et stilfullt og imponerende show som anbefales!

- Mona K. Diesen,

Kavli

Underholdning til Julebord

Julebordet har blitt en tradisjon for de fleste! Det er en mulighet til å slappe av, til å være sosial uten være på jobb, og til å styrke lagfølelsen generelt. Det viktigste med ethvert julebord er at stemningen skal være avslappet, men god. Det er viktig for trivselen at både mat, taler, innslag og musikk flyter naturlig. Men viktigst av alt er det at så mange som mulig kan slappe av og nyte festen i stdet for å være på jobb. Derfor tilbyr Ruben Gazki alt ifra et lite innslag til en komplett julebordspakke så du kan få akkurat den hjelpen du trenger for å arrangere det perfekte julebord!

01

02

03

God stemning

 

For å sikre den helt rette stemningen har Ruben Gazki mange ulike triks i ermet. Hvert enkelt innslag er skreddersydd etter deres ønsker og behov, for å skape den atmosfæren dere drømmer om. Både musikken, intensiteten og balansen mellom det spektakulære og det intime kan varieres så julebordet blir en minneverdig opplevelse!

"Takk for at du gjorde årets julebord til en ekstra spesiell opplevelse! Både nye og erfarne ansatte følte på den gode lagfølelsen..."

- Thomas Tallaksen, Breitling

Nytt & Fresht

 

Er du på utkikk etter noe nytt? Noe som ingen har sett før? Noe som er morsomt og inkluderende, men som ikke er "bare" Stand-Up? De fleste har sine tradisjoner og sin måte å gjøre ting på, men når det gjelder underholdningen kan det være fint med litt variasjon fra år til år. Ruben Gazki tilbyr et konsept som er helt unikt i landet, med en mix av ice-breakere, festlige partytriks, klassiske gatesvindler, fingerferdig lommetyveri, tankekontroll og et finalestunt det vil gå gjetord om i lang tid! Med Ruben Gazki på deres julebord er ryktet til arrangements-komitèen sikret...

variert underholdning

Ruben Gazki kan tilby en rekke ulike tjenester til deres julebord:

- Mingleunderholdning i foajèen under velkomstdrinken

- Intim underholdning på kloss hold ved bordene under middagen

- Innslag fra scenen, enten en eller flere ganger i løpet av kvelden

- Konferansier med stil, Ruben leder hele kvelden

- Komplett pakke med både litt underholdning på nært hold rundt bordene og innslag fra scenen

"Morsomste showet vi har hatt på noe julebord! Imponerende, det du fikk til på en så liten scene, og på så kort varsel!"

- Gunborg Lausnes, Staples

04

Komplett

Mange ønsker en komplett pakke med både mingling i foajèen under velkomstdrinken, en åpning med noen stemningsskapende innslag før bordsetet, underholdning ved bordene under måltidet og et skikkelig show fra scenen mot slutten av kvelden. Men uansett hva du ser for deg, så er kan du være trygg på at Ruben Gazki har både erfaringen og repertoaret som trengs for å gjøre deres julebord til en suksess!

"Jeg ville bare sende en mail og si at jeg sitter i årets julebordskomité, og vi aner ikke hvordan vi skal toppe fjorårets julebord da du stilte med full pakke og vel så det!"

- Steinar Tandberg, Gullfunn

bottom of page