The story of a Con...

Helt fra barndommen av har jeg blitt trent opp til å være en sosial kameleon. Med en oppvekst på tre kontinenter og flytting mellom dem minst annethvert år ble jeg raskt en ekspert i å lese omgivelsene mine for å kunne utnytte dem til min fordel...

 

Siden har jeg brukt mesteparten av min tid på å utforske hjernen vår; nærmere bestemt: å finne ut hvordan hjernen vår fungerer for å så kunne manipulere både min og andres oppfatning av virkeligheten. Jeg har studert psykologi, jeg har eksperimentert med illusjoner, jeg har jobbet hardt for å utvikle egne evner og ferdigheter både fysisk og psykisk og ikke minst: jeg har lært meg å overleve i egen kraft først på "gata" og så i næringslivet.

 

Nå ønsker jeg å bidra med den kunnskapen jeg har samlet i årenes løp. Jeg ønsker å formidle de teknikkene jeg har utviklet med andre, så vi kan kommunisere bedre og sammen ta kontroll over vår egen situasjon! 

 

Jeg kaller det "Underholdning med Mening"!

 

Ved hjelp av ulike praktiske demonstrasjoner av ShortCons, BarBets, Lommetyveri, Tankemanipulasjon og andre teknikker viser jeg hvordan din hjerne konstant skaper din virkelighet og deretter lærer jeg deg å ta kontroll over disse mekanismene. Jeg gjør show, foredrag og konsulentoppdrag, og jeg skreddersyr mine innslag til å passe dine mål med ditt event... Jeg er jokeren som får ditt arrangement til å lykkes!

 

Ta kontakt, så gir jeg deg noen ekstra ess opp i ermet når det trengs!

Kunde 1
Kunde 2
Kunde 3
Kunde 4
Kunde 5
Kunde 6
Kunde 7
Kunde 8
Kunde 9
Kunde 10
Kunde 11
Kunde 12
Kunde 13
Kunde 14
Kunde 15
Kunde 16
Kunde 17
Kunde 18
Kunde 19
Kunde 20
Kunde 21
Kunde 22
Kunde 23
Kunde 24
Kunde 25
Kunde 26
Kunde 27
Kunde 28
Kunde 29
  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

© 2016 by Con Senso AS

Proudly created with Wix.com