top of page

Uslåelig kombinasjon av HUMOR, KUNNSKAP og en VISUELL fremføring.

Anbefales på det sterkeste!

- Ingemar Goksøyr,

Pearl Consulting

- Magne Furu

Cisco Norge

Det MORSOMSTE og mest INTERESSANTE foredraget jeg har sett på lenge!

- Terje Sandaker

Telenor

En AHA-opplevelse for både selgere og service-personell!

KONFERANSIER / TOASTMASTER

Sikker suksess med Ruben Gazki som Konferansier med Stil!

01

02

03

"Det er MYE trivsel i god LOGISTIKK"

Konferansieren eller toastmasteren er hjørnestenen i et arrangement og bør derfor velges med omhu... Det er konferansieren som er den røde tråden og ansiktet utad for deres gjester, han er bindeleddet mellom kjøkken/stab/kulisser og publikum, han har ansvaret for å gi hver enkelt del av arrangementet den riktige atmosfæren og han holder inntrykket av flyt og helhet i sin hule hånd! Konferansieren kan dermed egenhendig "make or break" et arrangement; en dårlig konferansier kan få alt til å virke rotete og dårlig planlagt, mens en god konferansier kan glatte over praktiske utfordringer og gi dine gjester en god opplevelse nesten uansett forutsetningen.

STÅLKONTROLL fra A til Å!

Ruben Gazki leverer fra scenen med stor forståelse for våre ønsker og imponerende fintfølelse overfor publikum...

Anbefales til alle typer event!

- Synne Berg, WesternGeco AS

Trygghet

Med Ruben Gazki som deres toastmaster / konferansier kan du være trygg på at arrangementet er i de beste hender. Enten det gjelder en privat merkedag eller en større konferanse, så har Ruben lang erfaring både på og bak scenen, slik at kvaliteten og den gode stemningen er sikret. Det betyr at du kan lene deg tilbake og bruke tiden på noe mer fornuftig enn å bekymre deg for logistikken.

Gi dine innslag det FOKUS de fortjener

En av de vanskeligste oppgavene for en konferansier er å lage overganger mellom ulike deler av arrangementet, slik at alle er klare for det som kommer. Dette gjelder alt fra overganger fra fagfokus til festfokus, eller overganger fra tunge tema til de mer lystige. Her er det essensielt med skreddersydde overganger som blir levert med følsomhet i forhold til publikum. Ruben Gazki har evnen både til å planlegge fornuftige overganger og til å sense hva som trengs for å få folk med!

Når alt gikk galt var vi utrolig glade for at Ruben Gazki reddet stumpene og fikk alle til å føle seg vel likevel!

TAKK!

- Thale Ørjavik, TNL

bottom of page