top of page

Underholdning For Enhver Anledning

Enten du skal arrangere Julebord, KICK-off, SommerFest, Privat Selskap eller Bryllup, så har Ruben Gazki et konsept som passer perfekt! Om du trenger å fylle en stor scene eller ønsker en intim session hjemme i stuen, så vet Ruben hva som skal til for å gjøre opplevelsen helt spesiell der og da...

01

PACKS SMALL, Plays big

Ruben Gazki er bare en mann med en koffert, som krever minimalt med rigging og teknisk utstyr

Helt topp! Trampeklapp flere ganger og månedens snakkis... Ruben Gazki gjør inntrykk som varer!

- Martin Persbrandt, NSB

02

03

Underholdning med meningMen kanskje det beste av alt er at du og dine gjester ikke bare blir underholdt, Ruben Gazki tilbyr MER enn «bare» underholdning. Han klarer på mesterlig underholdene vis å lære dere viktige ting om hvordan hjernen vår fungerer, hvordan vi oppfatter verden, og hvordan vi ved hjelp av denne kunnskapen kan ta mer kontroll over egen situasjon… Og det er nettopp denne fleksibiliteten og allsidigheten som gjør Ruben Gazki til et naturlig innslag i enhver sammenheng.

Skreddersydd

Alt dette gjøres med et gnistrende glimt i øyet, imponerende presisjon, slående fingerferdighet, treffende humor, sanne historier fra et utrolig liv, masse publikumstekke og attpåtil en god dose faglig tyngde. Ruben er X-faktoren som gjør din event til en helt spesiell opplevelse. Med en oppvekst på tre ulike kontinenter og en bakgrunn fra både sirkus, sideshows og gatesvindel, har han både kunnskapen, erfaringen og de praktiske metodene som gjør at han kan forme atmosfæren i ethvert arrangement akkurat slik du vil ha den. Han skreddersyr alle innslag etter deres ønsker og behov og legger stor vekt på at alle hans bidrag skal hjelpe dere å nå deres mål med eventen.

Vi har benyttet oss av Ruben Gazkis tjenester ved flere anledninger og han leverer stadig over forventning!

Anbefales på det sterkeste!

- Christina Isachsen, BKK

04

Fleksibelt

Ruben kan fylle de største scener med både visuell stimuli, humor og faglig innhold, samidig som han glir perfekt inn i enhver mingle-setting og kan både forbløffe og underholde på nært hold. Eller han kan være den perfekte festpartner i en sosial setting rundt baren, med bar-bets, mind-games og gamblingdemonstrasjoner.

"Ruben Gazki har et spekter som er helt utrolig! Han fyller de største scener like naturlig som han blender naturlig inn i en minglesetting... Fleksibel er bare forbokstaven!"

- Thor Peder Sangsvann, E&J

bottom of page