top of page

Foredraget: KING of your CASTLE

Ruben Gazki er landets eneste virkelige svindler med stil… Og en meget allsidig entertainer! Med sine show, som inneholder en variert mix av tankekontroll, lommetyveri, street-cons, bar-bets, gambling, humor, historier og masse spennende innsikt om hvordan hjernen vår fungerer, har han trollbundet publikum over hele verden.

01

Fengende, Skremmende, Personlig

Det er mulig at han også er en av landets mest skremmende entertainere, men på en god måte fordi han både viser hvor lett det er å bli lurt OG hvordan du kan lære å unngå det. Ruben har blir kalt både «Brain Hacker» og «Virkelighetsmanipulatør»; han er en ekspert på å forme andres virkelighet, på å lese din personlighet og til å få deg til å tenke akkurat det han vil du skal tenke. Og dersom du mot formodning skulle klare å stå imot denne sjarmoffensiven, så stjeler han bare lommeboken din! - og nøklene dine… - og bilen din… - og sannsynligvis personligheten din!

02

Underholdning med meningMen kanskje det beste av alt er at du og dine gjester ikke bare blir underholdt, Ruben Gazki tilbyr MER enn «bare» underholdning. Han klarer på mesterlig underholdene vis å lære dere viktige ting om hvordan hjernen vår fungerer, hvordan vi oppfatter verden, og hvordan vi ved hjelp av denne kunnskapen kan ta mer kontroll over egen situasjon… Og det er nettopp denne fleksibiliteten og allsidigheten som gjør Ruben Gazki til et naturlig innslag i enhver sammenheng.

03

Skreddersydd

Alt dette gjøres med et gnistrende glimt i øyet, imponerende presisjon, slående fingerferdighet, treffende humor, sanne historier fra et utrolig liv, masse publikumstekke og attpåtil en god dose faglig tyngde. Ruben er X-faktoren som gjør din event til en helt spesiell opplevelse. Med en oppvekst på tre ulike kontinenter og en bakgrunn fra både sirkus, sideshows og gatesvindel, har han både kunnskapen, erfaringen og de praktiske metodene som gjør at han kan forme atmosfæren i ethvert arrangement akkurat slik du vil ha den. Han skreddersyr alle innslag etter deres ønsker og behov og legger stor vekt på at alle hans bidrag skal hjelpe dere å nå deres mål med eventen.

04

Fleksibelt

Ruben kan fylle de største scener med både visuell stimuli, humor og faglig innhold, samidig som han glir perfekt inn i enhver mingle-setting og kan både forbløffe og underholde på nært hold. Eller han kan være den perfekte festpartner i en sosial setting rundt baren, med bar-bets, mind-games og gamblingdemonstrasjoner.

bottom of page