top of page

Uslåelig kombinasjon av HUMOR, KUNNSKAP og en VISUELL fremføring.

Anbefales på det sterkeste!

- Ingemar Goksøyr,

Pearl Consulting

- Magne Furu

Cisco Norge

Det MORSOMSTE og mest INTERESSANTE foredraget jeg har sett på lenge!

- Terje Sandaker

Telenor

En AHA-opplevelse for både selgere og service-personell!

"KING OF YOUR CASTLE"

Et stilfullt, interaktivt, visuelt, inspirerende og veldig relevant foredrag om hjernen og virkeligheten.

01

02

Ta kontroll over Egen Virkelighet

En klassisk Con-Artist er en ekspert i å manipulere din virkelighet så du ender opp med å gjøre og tenke som han vil. I dette foredraget demonstrerer Ruben Gazki først hvor enkelt det kan være å ta kontroll over din virkelighet, og så forklarer han hvordan disse teknikkene funker, og hvordan du kan benytte deg av de sammen metodene i din egen hverdag, for å få enda mer kontroll over egen situasjon og egen virkelighet. Det er ikke et motivasjonsforedrag, men du får lære noen praktiske og veldig konkrete teknikker for å ta mer kontroll over egen virkelighet!

Lær å påvirke andre (på en god måte)

En bonus ved det å vite hvordan hjernen og virkeligheten fungerer er at du blir i stand til å påvirke andres virkelighet på en god måte! Ruben Gazki demonstrerer og forklarer hvordan tillit, respekt og generell motivasjon kan påvirkes ved hjelp av forholdsvis enkle metoder. Enten du det er snakk om ledelse eller generell teambuilding i staben er det garantert at alle kan få utbytte av å høre hva Ruben har å si!

Et utrolig fasinerende, interessant og generelt "groundbreaking" seminar... Jeg tror alle som var der fikk et nytt syn på egne muligheter!

- Mia Thoresen, Samsung

03

04

Psykologien bak Mestring og SelvTillit

Vi må alle forholde oss til virkeligheten, på godt og vondt; og selvfølelsen vår, selvtilliten og følelsen av mestring kan variere mye både fra dag til dag og fra oppgave til oppgave. Derfor er det utrolig verdifullt å få en større forståelse for hvordan disse tingene henger sammen, så man kan legge til rette for å bygge opp en solid selvfølelse både hos seg selv og hos kolleger. Ruben Gazki forklarer grundig, men lettfattelig hvilke biologiske byggestener som ligger til grunn for disse følelsene og hvordan man kan utvikle gode vaner som bidrar til den gode selvfølelsen!

Relevant for ALLE bransjer

 

Ruben Gazki er en erfaren foredragsholder som er vant til å skreddersy sitt budskap og sine eksempler til sitt publikum. Så enten du leter etter et relevant foredrag for selgere, service-personell, helsepersonell, utviklere, ingeniører, mellomledere, HR-ansvarlige, lærere, sosialarbeidere eller hvem det skulle være, så er det matnytting kunnskap for ALLE i "King of your Castle. 

Har du spørsmål om innhold eller andre ting, er det selvsagt bare å ta kontakt!

Ruben Gazki snur opp ned på alt du trodde du visste... Men nå vet jeg heldigvis bedre!

Dette foredraget skulle vært obligatorisk for alle lederemner!

- Turid Mikkelsen, E&Y

bottom of page